skip to Main Content

Een systeem dat ontwikkelt is om een verbetering te kunnen brengen op het gebied van gezondheidszorg. Het is een systeem dat nooit eerder ontwikkelt is en in tijden van vandaag veel aandacht kan trekken. Met de apparaten die ter beschikking staan voor eHealth kan je checken hoe gezond je bent of zelfs wat de oorzaken zijn van bepaalde symptomen waarmee je te kampen hebt. De apparaten doen een grondig onderzoek indien je ernaar vraagt en geven dan een diagnose uit met de medicatie die ervoor nodig is ter genezing.

De meeste werkzaamheden die doctoren verrichten of klachten waar je een doctor voor moet zien zijn werkzaamheden die door de apparaten te verrichten zijn. Als je de voordelen bekijkt die eHealth allemaal biedt dan zijn één van die het besparen van tijd. Als je de huisarts bezoekt moet je in vele gevallen op je beurt wachten indien er patiënten voor jou daar zijn. Het is dan wachten tot je geholpen wordt. Bij eHealth kom je direct met het systeem of de apparaten in contact waarmee je niet zo zeer op je beurt hoeft te wachten.

Anders dient het voor minder administratieve lasten. Je wordt op die manier sneller geholpen. Het geheel van systeem zorgt voor een efficiënte manier van zorgverlening.

In de bovenstaande paragraven lees je een beetje over het begrip eHealth. Er is veel over eHealth te weten als ontdekken. Trek dit je aandacht en wil je meer weten van wat eHealth allemaal inhoudt ben je op de website terecht, maar ehealthweek.nl is toch wel niet de enige website waar je over eHealth lezen kan.

Hieronder vindt je een lijst met enkele websites waar over eHealth te lezen staat:

  • Digital Health Center
  • World Health organization (WHO)
  • Medscape
  • Smart health
  • Zorg innovatie

Digital Health Center

Is een website die zich in eHealth specialiseert. Alle informatie te maken met eHealth vindt je op de website. Het is een website die praat over hoe eHealth duurzaam en geïntegreerd te hebben in de gezondheidszorg. Als je meer over het gebruik van ehealth wilt weten en de ontwikkelingen die zich op dat gebeid kunnen voordoen kan je een kijkje nemen op de website. Er is ten aanzien van ehealth veel meer te leren als ontdekken. Het gaat namelijk om een organisatie die de digitale zorg wilt inzetten om de zelfredzaamheid en zelfregie van hun cliënten te verbeteren.

World Health Organization (WHO)

De WHO is een organisatie die zich met de gezondheid van de wereld mee bezig houdt. Als je over de gezondheid van de wereld meer wilt weten, maar ook zelfs over de ontwikkelingen ten aanzien van de gezondheidzorg is de website te bezoeken. Ook op de website van WHO vindt je informatie omtrent eHealth. Neem dus even een kijkje op de website indien je er meer over wilt weten.

Medscape

Is een website waar je terecht bent voor informatie omtrent de verschillende medische specialiteiten, nieuws en educatie. Om meer te weten van ehealth is een bezoekje op de website wel van goede aard. Neem dus toch even een kijkje op de website om de werking van ehealth te kunnen snappen. Alles dat je over de medische wereld wilt weten en de mogelijk ontwikkelingen die plaats vinden is de website van medscape te bezoeken.

Smart Health

Is een website waar je terecht bent over informatie omtrent eHealth. Dat wat eHealth is of allemaal inhoudt, waar de apparaten te gebruik zijn, hoe het te gebruiken en meer. Het stelt als leverancier van digitaal gezondheidsnieuws, data & analyses als onderwijs voor zorgverleners, professionals, verzekeraars, farmaceutische bedrijven alsook technologie- en durfkapitaalbedrijven.

Zorg innovatie

De zorg innovatie is een website die zich specialiseert in de cocreatie van innovaties in zorg en welzijn. Het is een website waar je leest over de innovaties ten aanzien van de gezondheidzorg. Het is aan de andere kant ook een platform waar je je ideeën en innovaties ten aanzien van de verbetering van de gezondheidzorg kan delen.

Back To Top