skip to Main Content

We leven momenteel in een tijdperk waar alles gemoderniseerd is of wordt. Elk jaar wordt iets ontdekt en ontwikkelt. Elk jaar wordt geëxperimenteerd met een tal van nieuwe ideeën/modellen. Elk jaar dat je weer iets leert. Computers en al zijn apparaten die door de jaren hun plaats hebben gevonden bij bijna elke branche. Vele veranderingen die ook door de jaren hebben plaatsgevonden om de werking van het ICT systeem te verbeteren en meer die nog te volgen zijn. Met de tijd die verstrekt zullen er zeker meer veranderingen volgen. Er wordt constant onderzoek gedaan en geëxperimenteerd met manieren waarop het oud model verbeterd kan worden.

Zo is er vandaag aan de dag te spreken van eHealth. Een decennia geleden had je zeker niet kunnen denken dat dit mogelijk was of dat het ontwikkelt zou worden. Het feit dat het er nu wel bestaat en wat er allemaal mee te bereiken is geeft aan hoe ver de mens is in zijn denken.

Het begrip eHealth zal je zeker eens zijn tegen gekomen. Het zijn technologieën of systemen om zo van te spreken waarvan gebruik gemaakt kan worden om de gezondheid van de mens te meten ofwel te checken. Door deze apparaten zijn de stand van jou gezondheid te bepalen. Van het opslaan en uitwisselen van informatie tot het uitgeven van een diagnose. Dit alles wordt zelf door de apparaten gedaan. Er is vervolgens bij het gebruik van de technologieën van eHealth geen assistentie nodig. Het gebruik van eHealth ging in het begin een beetje langzaam, maar kan met de komst van de pandemie gaan versnellen. Je komt in feite niet in contact met mensen, maar een apparaat die je met de gezondheidsproblemen of klachten helpt.

Wij als bedrijf hebben besloten om deze branche te ontdekken. EHealth is een systeem dat veel voordelen kan brengen in de jaren te komen. Alhoewel dit zo is zijn er toch velen die niet van de dienst weten. Er werd toen besloten om op onderzoek uit te gaan van wat eHealth allemaal in inhoudt, wat de bedoeling ervan is, hoe het te gebruiken en nog meer. Dit om de informatie op een platform te plaatsen en meer aandacht te brengen aan het bestaan ervan. Alle informatie kan een beetje te veel zijn en sommige tijden onduidelijk. Het bedrijf wilde met de informatie op de website alle leeftijdsgroepen benaderen. De focus lag dus merendeels bij de uitleg van de informatie op de meest eenvoudigste manier, zodat het voor elk bepaald  leeftijdsgroep te begrijpen en makkelijk te lezen is. Er is verder toen ook overgestapt tot de aankoop van de apparaten die bij eHealth nodig zijn. Deze apparaten werden bestudeerd en later verhuurt voor zij die ervan gebruik willen maken.

Als bedrijf was het belangrijk om te weten waarom wij bij het gebruik van eHealth staan. Het is toen begonnen met interesse in een nieuw begrip. Na de ontdekking wat het allemaal voor is en wat het kan betekenen voor de toekomst kwam het tot de verspreiding van de informatie. De bedoeling waarmee het bedrijf is gestart staat nu nog steeds vast.

EHealth zal met de jaren te komen een belangrijk aspect van het leven van de mens zijn. Als bedrijf willen wij graag ook deel uitmaken van die ontwikkeling en onze bijdrage daaraan leveren. 

Back To Top