skip to Main Content

EHealth is een nieuw systeem waarmee in de gezondheidzorg gebruik van wordt gemaakt. Het heeft te maken met het gebruik van informatie- en communicatie technologieën voor de gezondheid zonder enig tussen persoon. Je komt als patiënt rechtstreeks met het apparaat in contact. Waar de wereld nu nog in een pandemie verkeert kan dit de veiligheid van een ieder beter garanderen. Alhoewel het in eerste instantie niet met deze bedoeling is ingesteld kan het zoal ook daarvoor dienen. EHealth werd ingesteld met de bedoeling om de gezondheid van de mens als de gezondheidzorg te verbeteren en ook om van een efficiënte zorgverlening te kunnen spreken. Het is een systeem van zorgverlening dat in deze tijden graag gewild zal worden.

Het gebruik maken van eHealth kan. Bij de meeste huisartsen als gezondheidscentra kom je eHealth tegen. Daar kan je dan van de diensten gebruik maken, maar je hoeft niet perse direct naar een huisarts of gezondheidscentra te stappen. EHealth kan je ook vanuit het gemak van je eigen huis gebruiken. Het is alleen dat je de apparaten ter beschikking hebt. Bij eHealth zijn het meer de apparaten die al het werk doen. De aanwezigheid van een doctor is in de meeste gevallen niet nodig.

Je krijgt te maken met apparaten die zelf informatie weten op te slaan en ook te verwisselen. Aan de ander kant kan je bij het aangeven van de klachten waarmee je te maken hebt een diagnose van het apparaat ontvangen.

Zeg je dat je je niet goed voelt en je naar medicatie zoekt, maar niet met mensen in contact wilt komen kan je door middel van eHealth je gezondheid checken en ook medicatie voor vragen. Wil je dat ook vanuit het gemak van je eigen huis gedaan hebben kan je een bedrijf in huren die de apparaten ter beschikking heeft.

Maar waar vindt je nou een bedrijf die de apparaten ter beschikking heeft en ze laat verhuren? Hier op de website ben je terecht indien je van eHealth gebruik wilt maken in je eigen huis. Wij zijn namelijk een bedrijf die zich in eHealth specialiseert. Op de website vindt je een tal van informatie omtrent eHealth. Als bedrijf hebben wij de apparaten nodig voor eHealth ter beschikking en stellen wij ons ook open het te verhuren tegen een redelijk goedkope prijs. Nergens anders die de prijzen bieden die bij ons staan vastgesteld.

Neem dus contact op indien je geïnteresseerd bent in het huren van de apparaten. Ze komen met instructies van hoe het werk en wat jij doen moet.

Back To Top