skip to Main Content

Alhoewel eHealth al een ingesteld systeem is in de gezondheidszorg zijn er toch velen die niet weten wat het inhoudt of waarvoor het dient. Ehealthweek.nl is een website die zich hierin specialiseert. Op de website vindt je alle informatie ten aanzien van eHealth. Je vindt over wat het inhoudt, wat de bedoeling ervan is, hoe het te gebruiken is, wat de voordelen ervan zijn en zo verder. Indien je het begrip eHealth nu pas tegenkomt en meer over wilt weten is het best de website te bezoeken. Daar vindt je al de informatie waarnaar je op zoek bent.

De website houdt zich bezig met de gezondheidzorg, maar staat open voor elke geschikte advertentie die jij dan ook op de website wilt laten plaatsen. Er zijn dagelijks wel een handvol bezoekers op de website die jou advertentie tegen komen. Neem dan contact op indien je geïnteresseerd bent om van onze sociale media communicatie kanaal gebruik te maken.

Het gaat daarbij niet uit om wat voor advertentie het gaat. Een product dat je wilt promoten, een bedrijf, een dienst dat je wilt introduceren of een organisatie die je bekend wilt stellen. Voor elke advertentie stellen wij als bedrijf ons open tegen een redelijk goedkope prijs. Onze prijzen zijn op dag basis vastgesteld en zeker ook niet over te twijfelen.


Wil je meer weten over de prijzen voor het plaatsen van de advertentie en hoe het aan toe gaat kan je ons via de website een bericht sturen. Vandaar uit zal er dan verder afgesproken worden hoe het allemaal zal aflopen.

Back To Top