skip to Main Content
Vitakruid: Voor Al Jouw Benodigde Supplementen

Vitakruid: voor al jouw benodigde supplementen

Vitakruid heeft een breed assortiment supplementen die uitkomst bieden bij verschillende gezondheidsbehoeften. Van multivitaminen voor (zwangere) vrouwen, mannen en kinderen tot magnesium en omega 3 supplementen. In deze blog vind je enkele voorbeelden van de Vitakruid supplementen en de beoordelingen over zowel de producten als het bedrijf.

Vitakruid Multi dag & nacht

Vitakruid Multi dag en nacht ondersteunt de balans in je bioritme. Met een dag- en een nachttablet die beiden ingrediënten bevatten die je lichaam specifiek nodig heeft tijdens deze periodes. Overdag is met name energie nodig en ’s nachts juist rust en herstel.
Deze Vitakruid Multi dag en nacht supplementen zijn bovendien ook onderverdeeld: je hebt ze voor (zwangere) vrouwen, mannen en kinderen.

Vitakruid Omega 3 (visolie)

Omega 3 zijn onverzadigde essentiële vetzuren die je lichaam niet (of niet voldoende) zelf aan kan maken en dus moet halen uit voeding of supplementen. De Gezondheidsraad beveelt een dagelijkse inname van ongeveer 450 mg aan. Vette vissoorten, zoals makreel en zalm, bevatten veel Omega 3.
De bekendste Omega 3 supplementen zijn dan ook de visolie capsules.
Vitakruid heeft zowel visolie in het assortiment als vegan alternatieven, zoals algenolie.

Magnesiumsupplementen van Vitakruid

Magnesium is een mineraal dat belangrijk is voor je botten, spieren en hersenfunctie. Het wordt ook vaak gebruikt door sporters om krampen te voorkomen.
Ondanks dat magnesium in vele etenswaren voorkomt (spinazie, banaan, amandelen), heeft je lichaam vaak moeite om dit goed op te nemen en dan kunnen supplementen helpen om de benodigde hoeveelheden toch binnen te krijgen. Vitakruid biedt hiervoor diverse magnesium supplementen, zoals magnesiumtauraat, magnesiumcitraat, magnesiumbisglycinaat en magnesiummalaat.

Vitamines van A tot Z

Er is in Nederland vaak een tekort aan vitamine D. Ben je op ook zoek naar bepaalde vitamine supplementen? Dan ben je bij Vitakruid ook aan het juiste adres. Vitamine B, C, D, K…je zegt het maar en zij hebben het wel.

Deskundig advies over de supplementen

Weet je niet waar je moet beginnen met de supplementen of welke keuze geschikt is voor jou? Vitakruid werkt ook met een team van deskundige therapeuten. Je kunt bij ze terecht voor advies en zelfs voor een persoonlijk gesprek en advies op maat.

Vitakruid reviews

De producten van Vitakruid kunnen wel zo mooi beschreven worden, toch tellen vaak de praktijkervaringen het zwaarst mee in de overweging van mensen om iets te proberen. De reviews over de producten van Vitakruid zijn echter ook overwegend lovend: maar liefst een ruime 9 uit ruim 1500 beoordelingen. Niet alleen de producten worden goed beoordeeld, maar ook de adviseurs en klantenservice van het bedrijf kregen positieve feedback. Zo werd het magnesium supplement Salaat goedgekeurd, aangezien de gebruiker geen last meer had van nacht krampen, kon een andere gebruiker veel beter slapen dankzij de nacht tabletten van Vitakruid Multi dag en nacht en was een derde reviewer erg blij met de adviezen van de klantenservice.

Ambassadeurs van Vitakruid

Naast de positieve gebruikerservaringen heeft Vitakruid ook nog eens diverse bekende Nederlanders als ambassadeurs, zoals Arie Boomsma en Rens Kroes. Bekende mensen zetten uiteraard niet graag hun naam achter slechte merken. Dus ook dit bevestigt de goede reputatie van Vitakruid en de producten van het bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top